Preus i Terminis del Transport

CONDICIONS GENERALS
Preus vàlids per a Espanya peninsular.
Els costos de transport es calcularan un cop confirmada la direcció d’enviament.
Els articles que conté el lot són els descrits a la llista de contingut.
Pagament a la confirmació de la comanda.
Tots els articles es serveixen perfectament embalats, els dissenys dels envasos no es poden triar.
Enviament a domicili a través d’agència – 7 a 10 dies laborables segons disponibilitat – 15 €.  Gratuït en comandes d’un valor de mes de 350 €
Recollida a Casa Salvans – 0 €
La comanda es considera en ferm quan el client rep la conformitat de Casa Salvans a través de telèfon o correu electrònic.
Termini de lliurament, segons disponibilitat, de 7 a 10 dies laborables. En dates pròximes a Nadal no podem garantir aquests terminis, si bé intentem que les empreses de transport els compleixin sempre que sigui possible.
Possible trencament d’estoc: Casa Salvans es reserva el dret de substituir qualsevol producte per un altre d’igual o superior categoria sense cost addicional.
En compliment amb la LOPD, les dades personals facilitades seran incloses en els fitxers de GESTIÓ responsabilitat de Casa Salvans S.A., amb la finalitat de dur a terme la gestió comercial i de clients, la prestació de servei o lliurament del producte contractat, la gestió comptable, financera, fiscal i administrativa en general. Pot exercir els seus drets ARCO per escrit a: Casa Salvans S.A. C/ Concepció Ducloux, 7- 17500 Ripoll (Girona).

ELECCIÓ
Entreu a la fitxa de cada producte, trieu la quantitat d’unitats que vol d’aquest producte i afegiu-lo a la cistella. En el cas dels vins i / o caves, cada unitat és equivalent a una caixa de 6 ampolles.

RESUM
En aquest pas vostè podrà veure un resum complet tant dels productes que ha triat com la quantitat dels mateixos.
El preu del transport és provisional fins que no es validi la direcció de l’enviament en el següent pas.
Un cop confirmi que la comanda està correcte, pot avançar en la compra prement “següent” o en el cas contrari pot seguir comprant prement “continuar comprant”.

ACCÉS
Per poder comprar és necessari que es registri com a client de Casa Salvans. En el cas que sigui la primera vegada, crei un compte nou introduint una adreça de correu vàlida. Li apareixerà un formulari on haurà d’omplir tots els camps per poder donar-se d’alta com a client de Casa Salvans.
En el cas que vostè s’hagués registrat anteriorment únicament haurà d’introduir la seva adreça de correu i la contrasenya.

ADREÇA
En el següent nivell, un cop registrat, haurà d’indicar 2 adreces:
1- La direcció de lliurament, on s’enviarà el producte que hagi triat i sobre la qual es calcularà el cost dels ports.
2- L’adreça de facturació, on s’enviarà la factura corresponent a la comanda.

TRANSPORT
En aquest pas haurà de llegir i acceptar les condicions generals de l’enviament on també a se li confirmaran els costos del servei de transport.

PAGAMENT
El pagament es realitza mitjançant transferència bancària o targeta de crèdit. En el cas que vulgui fer el pagament d’alguna altra manera poseu-vos en contacte amb nosaltres telefònicament o mitjançant e-mail per realitzar la comanda.
Un cop finalitzat el pagament, li enviarem un correu electrònic a la seva adreça de correu amb les dades de la comanda i procedirem a l’enviament que serà lliurat a partir de 7 a 10 dies laborables, depenent de la disponibilitat i la destinació. Les comandes realitzades a partir de les 19:00 hores es comptabilitzaran com si s’haguessin realitzat el dia posterior.